over Coussée

Coussée bouwt en denkt mee. Aan projecten, aan kwaliteit en aan de toekomst. En dat sinds 1880.

onze expertise

ruwbouw
Coussée organiseert de volledige ruwbouw van een project. Onze bekwame bekisters, metsers en ijzerbinders verzorgen deze opdrachten. 
schrijnwerk
Het atelier van ons team ervaren schrijnwerkers is uitgerust met een modern, hoog-technologisch machinepark. Hierdoor kunnen we samen met onze plaatsers grote en complexe projecten uitvoeren en garanderen we de kwaliteit.
technieken & afwerking
Elk project heeft een ervaren projectleider als aanspreekpunt, die kan rekenen op de steun van calculators en werkvoorbereiders. Ook de technische disciplines en eindafwerking worden met de nodige knowhow opgevolgd en gecoördineerd.
projectontwikkeling
We zijn een betrouwbare partner die actief meewerkt in elke stap van het bouwproces. We streven naar tijdloze architectuur, duurzame ontwikkeling en een hoge leefkwaliteit. Onze projecten vind je altijd terug op een goede ligging.

het Coussée dna

de fundering

Coussée is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. In 1880 legde Constant Coussée de basis voor een succesvolle onderneming in de bouwsector. 

Ondertussen zijn we een betrouwbare partner die alle kennis in huis heeft: Coussée is zowel projectontwikkelaar als aannemer.

de structuur

Coussée is een professionele partner die consequent kwaliteit aflevert. We staan garant voor stijlvolle en toekomstgerichte projecten, gebouwd met oog voor de lange termijn. 

Dankzij onze ervaring weten we dat we 100% op onze eigen werkwijze kunnen vertrouwen.

de finishing touch

Hier heerst een familiale sfeer. We kiezen resoluut voor een menselijke aanpak, gaan voor vertrouwen en langetermijnrelaties met bouwheren, onderaannemers en onze medewerkers.

een job bij Coussée?

Een stevige portie goesting en passie. Dat drijft ons. Bij Coussée zijn we trots op de vakkennis en degelijkheid van onze mensen. Die gezamenlijke drive verbindt ons en zorgt voor top teamwork. 
bekijk onze vacatures

safety first. altijd.

Coussée beschikt over het VCA**-certificaat. Ons team geleid door onze veiligheidscoördinator waakt nauwkeurig over de veiligheid op alle sites, zowel intern als extern.