werfleider/junior projectleider

bedrijf

Coussée is een familiebedrijf dat al 140 jaar de toon zet in betrouwbare bouwoplossingen en eerlijk advies. Onze professionele aanpak in combinatie met de knowhow en expertise van zowel een projectontwikkelaar als aannemer levert stijlvolle en toekomstgerichte projecten op. We zijn actief in diverse sectoren (zorgsector, kantoren, residentiële appartementsbouw, onderwijs,...) en beschikken over meerdere afdelingen (ruwbouw, schrijnwerk, projectcoördinatie, projectontwikkeling). 

functie

Als werfleider / junior projectleider word je opgevangen onder de vleugels van een ervaren projectleider.
Je staat mee in voor de goede werfopvolging en werforganisatie voor zowel de ruwbouw, infrastructuur, technieken als de afwerking.
Je stuurt de eigen werknemers aan, alsook de diverse onderaannemers.
Je hebt contacten met de diverse bouwpartners (bouwheer, architect, studiebureau).
Je staat mee in voor de administratieve opvolging van het project (werkuren, materialen, werfvergaderingen, planning, vorderingsstaten, budgetcontrole,...).

profiel

Je beschikt over een diploma bachelor bouwkunde of een ander diploma in een bouwkundige richting. Enige ervaring is een plus.
 

aanbod

Een aantrekkelijke en afwisselende job, met competitieve verloning volgens uw competenties.
Je komt terecht in een gevestigde waarde in de sector, met een no-nonsense bedrijfscultuur waar familiale waarden belangrijk zijn.
Een tof, jong en dynamisch team laat u zowel op persoonlijk als op professioneel vlak groeien in uw functie.
Een bedrijfswagen wordt voorzien. 

contact

Laat uw interesse kennen via jobs@coussee.eu 
 

Deel deze vacature

Interesse in deze vacature?