senior projectleider schrijnwerk

bedrijf

Coussée is een familiebedrijf dat al 140 jaar de toon zet in betrouwbare bouwoplossingen en eerlijk advies. Onze professionele aanpak in combinatie met de knowhow en expertise van zowel een projectontwikkelaar als aannemer levert stijlvolle en toekomstgerichte projecten op. We zijn actief in diverse sectoren (zorgsector, kantoren, residentiële appartementsbouw, onderwijs,...) en beschikken over meerdere afdelingen (ruwbouw, schrijnwerk, projectcoördinatie, projectontwikkeling). 

functie

Als ervaren projectleider wil je graag de schrijnwerkafdeling binnen Coussée uitbouwen.
Je doet dit samen met het hoofd van de schrijnwerkafdeling, aan wie je rechtstreeks rapporteert.
Je staat in voor de goede werfopvolging en werforganisatie van het lot schrijnwerk binnen de algemene aannemingsprojecten alsook van autonome schrijnwerkopdrachten.
Je werkt hiervoor nauw samen met de desbetreffende projectleider-ingenieur en/of onderhoudt goede contacten met bouwheer, architect en andere bouwpartners.
Je stuurt de eigen werknemers aan, alsook de eventuele onderaannemers.
Je staat in voor de volledige administratieve opvolging van het project (werkuren, materialen, planning, budgetcontrole...).

profiel

Je genoot een hogere bouwtechnisch opleiding of bent gelijkwaardig door ervaring.
Je hebt reeds 5 à 10 jaar werkervaring binnen het schrijnwerk.
Je beschikt over een uitstekende technische kennis van schrijnwerk in de brede zin (deuren, omkastingen, gyproc wanden, wandbekledingen, plafonds, buitenschrijnwerk...).
Je kan zelfstandig een opdracht coördineren en weet mensen aan te sturen en te motiveren.
Je bent een goede communicator en werkt graag samen in een open & transparante sfeer.

aanbod

Een aantrekkelijke en afwisselende job, met competitieve verloning volgens uw competenties.
Je komt terecht in een gevestigde waarde in de sector, met een no-nonsense bedrijfscultuur waar familiale waarden belangrijk zijn.
Een tof, jong en dynamisch team, dat belang hecht aan een open sfeer, zal u onthalen en u er onmiddellijk doen thuisvoelen.
Een bedrijfswagen wordt voorzien. 

Deel deze vacature